rott

The 4th edition of the Rotterdam Tattoo Convention with over 200 tattoo artists of world class and they will come to the Ahoy to show their work there.

It is no longer news that TC Rotterdam Ahoy on the card as the biggest tattoo event in the Netherlands. The event is very popular internationally and that deserve it. The Rotterdam tattoo convention or RTC is not only dedicated to tattoo but also show as the stage where international ‘acts’ show their skills in the form of live bands and dance acts from Japan or Thailand and fire spit acts and then also the tattoo contests are highest rated …

The RTC is also busy expanding offerings by including Bikes, Trikes Hot Rods, American Cars and Trucks even short it should eventually become a lifestyle exhibition.
De 4e editie van de Rotterdam Tattoo Conventie met ruim 200 tattoo artiesten van wereld klasse en zij zullen naar de Ahoy komen om daar hun werk te tonen.

Het is geen nieuws meer dat Rotterdam TC Ahoy op de kaart staat als grootste tattoo evenement van Nederland. Het evenement is internationaal erg populair en dat verdient het ook. De Rotterdam tattoo conventie ofwel RTC is niet alleen in het teken van tattoo maar ook show zoals op het podium waar ook internationale ‘acts’ hun kunsten vertonen in de vorm van live bands en dans acts uit Japan of Thailand en vuurspuugacts en dan ook nog de tattoo wedstrijden die het hoogst gewaardeerd zijn…

De RTC is ook druk bezig met uitbreiding van aanbod door o.a. Bikes,Trikes Hot-Rods , American Cars en zelfs Trucks kortom het moet uiteindelijk groeien tot een ‘lifestyle’ beurs.

http://rotterdam.unitedconventions.com/

 

Come and see us at the Tattoo Patrol Magazine booth!

tattoopatrollogo-300x88

tattooinktv-logo

 

happy wheels 2 demo

Category:

Blog

Leave a Reply